Foredrag med Anders Laugesen

At holde foredrag er ganske enkelt skønt ! Og når øjeblikket indfinder sig, er det som om et eller andet opstår imellem tilhørerne og den, som fortæller. Hvad dette er for noget, er jeg efter mange år som foredragsholder ikke blevet klog på. Måske der det, hvad Grundtvig kaldte det levende ord. Eller måske er det øjeblikke af genfortryllelse af verden ind i et fælles rum. Men uanset hvad det er, så er det der, hvor livet kaldes på banen.

Jeg skriver næsten altid et nyt foredrag. Også selv om det er kendte tema, jeg taler over, for foredragets samtale skal gerne være ny og helst lidt uventet. Også for mig som foredragsholder. Derfor er de nævnte foredragstitler mere ment som ideer til, hvad vi kan samles om end som et egentligt katalog. Lad os begynde med at tale sammen og så se, hvad der sker. Måske titlen på et helt nyt foredrag dukker op.

Foruden foredrag holder jeg også af og til små kurser sammen med min kone Sara eller nogle af mine venner. Du kan se, hvad der lige nu er i spil inde under menuen med kurser.

Endelig er der en afdeling med artikler og tanker.

God fornøjelse.

Kontakt for foredrag: journalistanderslaugesen@hotmail.com